Vacature
Job-Student(e) Online Marketing

Vacature Job-Student(e) Online Marketing

WIJ ZIJN KONINVEST VASTGOED

Koninvest Vastgoed is een slagvaardige en professionele vastgoedorganisatie. Wij ontwikkelen en realiseren binnenstedelijk vastgoed in de sectoren wonen, woonzorg en maatschappelijk vastgoed, voornamelijk in de regio West-Brabant. De door ons ontwikkelde projecten vormen onderdeel van onze woningportefeuille voor verhuur. Wij zijn gevestigd in complex De Bookelaar in Roosendaal, hier werken we in een inspirerende en energieke sfeer aan nieuwe projecten.

Wij zoeken een :

JOB-STUDENT(E) ONLINE MARKETING – PARTTIME

 

WAT GA JE DOEN

Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor diverse PR uitingen en social media van Koninvest Vastgoed en haar projecten. Jij gaat je volledig richten op alle online marketingactiviteiten zoals content management, het optimaliseren van social media kanalen en search engine optimization (SEO). Met de juiste tone-of-voice en passende visuals weet jij op ieder platform de juiste doelgroep te bereiken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de positionering van Koninvest Vastgoed en haar projecten.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te ondersteunen in strategische vraagstukken, zoals doelgroepbenadering en projectpositionering, het schrijven van een marketingplan, maken van PR jaarplanningen. Het is zowel een creatieve als analytische functie waarin je de ruimte krijgt om met jóuw inbreng het verschil te maken.

WIE BEN JIJ?

  • Je studeert aan de Hogeschool of Universiteit richting Communicatie/Marketing of vergelijkbaar;
  • je studeert in je 3e of 4e leerjaar;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en analytische vaardigheden;
  • Je vindt het leuk om te schrijven en hebt een goed gevoel voor taal (Nederlands en Engels);
  • Je hebt ervaring met PR software, zoals Photoshop, Indesign en Google Analytics;
  • Je bent een teamspeler en werkt prima zelfstandig;
  • Je vindt het leuk om in een dynamisch team te werken;
  • Je bent minimaal 8 uur in de week beschikbaar;

 

WIJ BIEDEN:

Een professionele en dynamische werkomgeving. Koninvest geeft voorkeur voor medewerk(st)ers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling en wij faciliteren je daar bij.
Flexibele werktijden en marktconform arbeidsvoorwaarden, zorgen voor een optimale balans tussen werk en privé. Een sprankelende functie waaraan je een eigen draai kan geven.

Wil jij ons team komen versterken?

Reageer dan uiterlijk vóór 12 september door een korte sollicitatiebrief met motivatie, en je CV te mailen naar info@koninvest.nl t.a.v. Mw. Wilma van Oosten, o.v.v. vacature Online Marketingmedewerk(st)er.

Begin week 39 ontvang je van ons bericht.

Acquisitie door bureaus wordt niet gewaardeerd.


Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer direct via onderstaand formulier. Het is verplicht om een CV en motivatie mee te sturen wanneer je solliciteert.


Upload jouw CV*

Maximale bestandsgrootte is 5MB.

Upload je motivatie*

Maximale bestandsgrootte is 5MB.

U dient akkoord te gaan met ons privacy statement voor het versturen van dit bericht.