TCZWNL
“Klein PAPENDAL” IN ROOSENDAAL.

Over TCZWNL

Op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal is Talentencentrum Zuid-West Nederland (TCZWNL), in realisatie. TCZWNL biedt (top)sporters en sporttalenten uiteenlopende faciliteiten voor intensieve begeleiding, en is een unieke kans om sportief Roosendaal regionaal op de kaart te zetten. Binnen TCZWNL werkt Aleco SportVisons intensief samen met verschillende partners op (para-)medisch gebied.

Het complex heeft een Bruto Vloer Oppervlakte (BVO) van ca. 1.200 m2. De oppervlakte van het kavel eigen grond bedraagt ca. 1.800 m2

Het complex kenmerkt zich door de moderne vormgeving binnen een breder sportcluster op het Roosendaalse Sportpark Vierhoeven. Een locatie waar sportverenigingen zoals o.a. BSC Roosendaal, RCC Bekaro, ARSV THOR, Korfbalvereniging Keep-Fit gehuisvest zijn. Na eerdere investeringen op het sportpark, o.a. de nieuwe atletiekbaan van THOR en de nieuwe turnhal van Dynamo, zorgt deze uitbreiding van voor de volgende boost van wat in de volksmond “Klein Papendal” genoemd wordt.

Het multifunctioneel sportgebouw, beschikt over alle denkbare faciliteiten zoals kantoren, leslokalen, paramedische behandelruimtes, binnensportaccommodatie, krachttrainingsruimte, kleedkamers en horecafaciliteiten.

Projectpartners

Initiatief

Architect

Aannemer

Crowdfunding

Cta background

Zoekt u een goede investering?

Contact Investeren

Kan mijn vastgoed ontwikkeld worden?

Contact Ontwikkelen