Wooncomplex Vittoria
Welkom Thuis!

WOONCOMPLEX VITTORIA

Op een unieke locatie in de nieuwbouwwijk De Groene Vaart, heeft Koninvest in ontwikkeling voor belegging, wooncomplex Vittoria.
Het project omvat 24 huurappartementen voor senioren met huurprijzen in het midden huursegment.

Wooncomplex Vittoria geeft senioren de ruimte en het comfort om langdurig zelfstandig te blijven wonen in een oase van groen, mét beschikbaarheid van thuiszorg- en welzijnsfaciliteiten binnen het wooncomplex. Met gebruik van duurzame materialen, fraaie kleurcombinaties, moderne keukens met inbouwapparatuur en eigentijdse wand- en vloertegels in de sanitaire ruimtes.

WELKOM THUIS!

De huurappartementen zijn onderverdeeld 8 tweekamer en 16 driekamerappartementen waarbij ieder appartement beschikt over een eigen balkon of patiotuin. Op de begane grond is een grote gezamenlijke woonkamer met o.a. keuken, en terras.
Het gebruik van duurzame materialen en natuur-inclusief bouwen, is een bewuste keuze die resulteert in een toekomstbestendig woon- en leefklimaat. In de geest van historische waarden zoals collectiviteit, saamhorigheid, solidariteit, en veiligheid, presenteren wij u Wooncomplex Vittoria!

Interesse, neem contact op met de verhuurmakelaar voor de actuele huurprijzen en beschikbaarheid.

CENTRAAL IN NIEUWBOUWWIJK

FIETSENBERGING

AUTO LAADPALEN

OV 5 MIN LOPEN

WINKELS 6 MIN LOPEN

BALKON / PATIO

CONTAINERBERGING

GEZAMENLIJKE WOONKAMER

SENIOREN APPARTEMENTEN

Projectpartners

Aannemer

Architect

Verhuur

ZORGAANBIEDER

Cta background

Zoekt u een goede investering?

contact

Kan mijn vastgoed ontwikkeld worden?

contact