WOZOCO De Snip
Echt genieten begint hier....

Woon-zorgcomplex De Snip

Op een parkachtige locatie in de wijk Burgerhout, op de gekende hoek van de Van Gilselaan met de Doctor Schaepmanlaan, heeft Koninvest een multifunctioneel woon-zorgcomplex ontwikkeld en gerealiseerd. Het project omvat 59 huurappartementen met huurprijzen zowel onder als boven de liberaliseringsgrens, specifiek voor senioren. Op de begane grond zijn diverse facilitaire, zorg-ondersteunende, en praktijkruimtes gerealiseerd, het complex beschikt over een parkachtige voortuin, een private binnentuin, en parkeervoorzieningen op eigen terrein. Door de samenwerking met TWB (Thuiszorg West Brabant) wordt voorzien in de aanwezigheid en uitvoering van de woonzorg- en welzijnsdiensten en ontstaat een uniek woon-zorgcomplex. Kortom: Zelfstandig wonen, in een gebouw dat een positieve uitwerking heeft op de fysieke, sociale en mentale gezondheid van haar bewoners.

Echt genieten begint hier!

De huurappartementen zijn onderverdeeld in grofweg 41 tweekamer en 18 driekamerappartementen waarbij ieder appartement beschikt over een eigen balkon of een loggia. Op de begane grond is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken, groot terras en prachtig aangelegde binnentuin voorzien.

Het complex was reeds voorafgaand aan de oplevering genomineerd voor de Brabantse Stijlprijs. De provincie Noord-Brabant stimuleert met deze nominatie nieuwe en originele woonprojecten in Brabant. Vormen van wonen die net even anders zijn en inspelen op de behoeften van deze tijd. Initiatieven waar samen leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. Betaalbaar en met oog voor omgeving en medemens. Echt genieten begint hier met een thuis voor iedereen!

Interesse, neem contact op met de verhuurmakelaar voor de actuele huurprijzen en beschikbaarheid.

TOP LOCATIE

OVERDEKTE FIETSENBERGING

WINKELS 5 MIN LOPEN

SENIOREN APPARTEMENTEN

OV 5 MIN LOPEN

BALKON

GEZAMENLIJKE WOONKAMER

Projectpartners

Architect

Aannemer

Verhuur

Zorgaanbieder

Cta background

Zoekt u een goede investering?

contact

Kan mijn vastgoed ontwikkeld worden?

contact