WOZOCO De Snip
Echt genieten begint hier....

Woon-zorgcomplex De Snip

Op een parkachtige locatie in de wijk Burgerhout, op de herkenbare hoek van de Van Gilselaan met de Doctor Schaepmanlaan, ontwikkelt en realiseert Koninvest een multifunctioneel woon-zorgcomplex. Het project omvat ca. 60 huurappartementen met huurprijzen zowel onder als boven de liberaliseringsgrens, specifiek voor senioren. Tevens diverse facilitaire, zorg-ondersteunende, en praktijkruimtes op de begane grond, een parkachtige voortuin, een private binnentuin, en parkeervoorzieningen op eigen terrein. Door de samenwerking met TWB (Thuiszorg West Brabant) wordt voorzien in de aanwezigheid en uitvoering van de woonzorg- en welzijnsdiensten en ontstaat een uniek woon-zorgcomplex.

Kortom: Zelfstandig wonen, in een gebouw dat een positieve uitwerking heeft op de fysieke, sociale en mentale gezondheid van haar bewoners.

De huurappartementen zijn onderverdeeld in grofweg 41 tweekamerappartementen en 18 driekamerappartementen, en ieder appartement beschikt over een eigen privé-buitenruimte (balkon of een loggia). Op de begane grond is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken, een buitenterras en gezamenlijke binnentuin voorzien.

Interesse? kijk op www.de-snip.nl of neem contact met ons op voor de actuele huurprijzen en beschikbaarheid.

TOP LOCATIE

OVERDEKTE FIETSENBERGING

SUPERMARKT 5 MIN LOPEN

SENIOREN APPARTEMENTEN

OPENBAAR VERVOER 5 MIN LOPEN

BALKON

GEZAMENLIJKE WOONKAMER

Projectpartners

Architect

Aannemer

Zorgaanbieder

Cta background

Zoekt u een goede investering?

contact

Kan mijn vastgoed ontwikkeld worden?

contact