Hoge Zije
Chique wonen.

Over Hoge Zije

Aan de Ettingstraat, net buiten centrum Roosendaal is project Hoge Zije gerealiseerd. Een multifunctioneel nieuwbouwcomplex met moderne hoogwaardige architectuur op een historische locatie. De naam van het complex is geïnspireerd op de Zuid-Nederlandsche Hoedenfabriek Deschepper NV welke hier vroeger gesitueerd was.

Het complex heeft een Bruto Vloer Oppervlakte (BVO) van ca. 800 m2. De oppervlakte van het kavel eigen grond bedraagt ca. 900 m2

Het wooncomplex beschikt over 8 tweekamerappartementen en 1 driekamer-maisonnette, met op de begane grond een fraaie multifunctionele commerciële ruimte voor OrthoMedic. Alle appartementen zijn voorzien van een praktisch ingerichte en-suite badkamers en een ruime woon-eetkamer met luxe keuken en een compacte berging. De algemene entree met brievenbussen- en deurbellentableau zijn op de begane grond gesitueerd, aan de achterzijde beschikt het complex over eigen parkeergelegenheid. De Ettingstraat ligt aan de rand van centrum Roosendaal met uiteenlopende voorzieningen binnen handbereik.

Interesse, neem contact op met de verhuurmakelaar voor de actuele huurprijzen en beschikbaarheid.

Inpandige fietsenberging

Inpandige containerberging

Eigen parkeerplaats (niet inpandig)

Top locatie centrum

Balkon/frans balkon

Starters woning

Openbaar vervoer 5 min lopen

Supermarkt 5 min lopen

Projectpartners

Architect

Aannemer

Verhuur

Projectpartner

Cta background

Zoekt u een goede investering?

Contact Investeren

Kan mijn vastgoed ontwikkeld worden?

Contact Ontwikkelen